Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Jouw recruiter

Hieronder vind je een overzicht van al onze recruiters. Bekijk welke recruiter bij jou in de buurt het beste bij je past en neem direct contact op met hem of haar.
Arina BlomArina Blom
 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Arina .
Contact Arina

Arina Blom

Manager Recruitment - Learning & Development bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Binnen acconavm werk ik als Manager Recruitment / Learning & Development. Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het in- en doorstroom beleid binnen onze organisatie.

Hoe ver ga ik voor acconavm

Het verantwoordelijkheidsgebied van mijn functie strekt zich ver uit! Van aanname tot ontwikkeling en doorstroom van het menselijk potentieel binnen onze organisatie, van kantoren in Groningen tot aan Zeeland en Maastricht. Het is mijn ambitie om het instroom- en doorstroom beleid verder met elkaar te integreren en steeds weer op zoek te gaan naar mogelijkheden om de kwaliteit van onze dienstverlening als stafafdeling verder te optimaliseren. Het geeft mij energie om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Deze passie, om mensen te prikkelen uit hun comfortzone te stappen en zichzelf verder te ontwikkelen op een wijze die bij hen past, maakt dat ik een zichtbare bijdrage mag leveren aan onze organisatie.


Ik ben betrokken bij mijn team van recruiters en het acconavm academy team. Samen bouwen aan een nog mooiere en slagvaardige organisatie, dat is wat mij drijft!

 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Winanda .
 • telefoon
  06-13666013
Contact Winanda

Winanda Veenstra

Recruiter bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Als Recruiter bij acconavm ben ik verantwoordelijk voor de Achterhoek, Friesland, Groningen en Amstelveen en hou ik mijzelf bezig met het aantrekken van nieuwe talenten en professionals en campusevenementen.

Hoe ver ga ik voor acconavm

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ambitieuze organisatie, kwam acconavm op mijn pad. Een organisatie welke zich kenmerkt als een no-nonsense organisatie en waarbij je dichtbij jezelf kunt blijven omdat hier de ruimte voor wordt gegeven

Als Recruiter binnen acconavm houd ik mij bezig met het werven en selecteren van nieuwe kandidaten en de Campusevenementen. Bij het werven van nieuwe kandidaten kijk ik of een kandidaat het in zich heeft om over een aantal jaren ingezet te kunnen als adviseur binnen acconavm voor één van de verschillende bedrijfstakken.

Wat mijn werk inspirerend maakt is het contact met de verschillende studenten en vacaturehouders. Het geeft mij een voldaan gevoel als er een nieuwe collega wordt aangenomen en zowel de nieuwe collega als de vacaturehouder tevreden zijn. Dan is mijn missie geslaagd!

Ik kan acconavm zeker aanraden aan zowel starters als de meer ervaren kandidaten. Een starter binnen acconavm krijgt de kans zich te ontwikkelen binnen een inspirerende omgeving. Hierbij vind ik het belangrijk dat een potentiële kandidaat over eigen initiatief beschikt en er op gericht is zichzelf te blijven ontwikkelen in een vakgebied waarbij het van belang is op de hoogte te blijven van de actuele wet- en regelgeving.

Kortom: ‘’Ben jij nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat in een dynamische organisatie als acconavm? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!’’

 • telefoon
  06-51996856
Contact Annick

Annick Bax

Coördinerend Management Assistente bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Bij acconavm ben ik werkzaam als coördinerend management assistente voor regio Limburg. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor alle secretariële stageplaatsen voor alle vestigingen van acconavm in Nederland.

Hoe ver ga ik voor acconavm

Bij acconavm werken alle medewerkers verdeeld over ca. 50 locaties. Op onze stafafdelingen doen we er alles aan om hen te ondersteunen. Zoals met ICT, controlling en financiële administratie, facilitaire diensten, HRM en secretariële taken.  Als stagiaire secretarieel draag jij samen met andere stafmedewerkers er aan bij dat alle collega’s optimaal kunnen presteren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je secretariële stage bij acconavm te doen, neem dan contact met mij op of kijk naar de openstaande stageplaatsen op onze website.

Tim BaakmanTim Baakman
 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Tim .
 • telefoon
  06-51640333
Contact Tim

Tim Baakman

Recruiter bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Binnen acconavm ben ik verantwoordelijk voor het werven en aantrekken van nieuwe talenten binnen Midden- en Zuid-Nederland, van Apeldoorn tot Sliedrecht en van Goes tot Sittard. Als recruiter ben ik de verbindende factor tussen (young) professionals en de organisatie en bekijk hoe we het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Ik ben gedurende de week te vinden op de verschillende kantoren en bij de campusevenementen.

Hoe ver ga ik voor acconavm

acconavm kenmerkt zich als een ambitieuze organisatie met een regionaal karakter. Dit houdt concreet in dat we er naar streven dat elke medewerker zich blijft ontwikkelen en groeien zonder dat hij/zij zichzelf uit het oog verliest. Een informele werksfeer dicht bij ondernemers in combinatie met een ambitieuze harde werkersmentaliteit is wat acconavm typeert.

Als recruiter streef ik er naar elke dag weer talent binnen onze organisatie te borgen en ben graag de verbindende factor tussen (young) professional en accon avm. Om dit te bereiken voer ik gesprekken met zowel vacaturehouders als kandidaten en beoordeel ik of er een match is. Hierbij houd ik altijd lange termijn visie voor ogen en is het mijn doel om kandidaten voor lange termijn aan accon avm te koppelen. Daarnaast hebben we als acconavm een actief campusbeleid en neem ik deel en organiseer ik diverse activiteiten en events. Mijn doel is bereikt wanneer kandidaten collega’s worden en zo de ruimte krijgen om hun talent binnen acconavm in te zetten. Wanneer je bij acconavm aan de slag gaat, kom je terecht in een dynamische en inspirerende omgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden maar je bent zelf verantwoordelijk voor je carrièreverloop.

‘’Ben je geïnteresseerd in of op zoek naar een uitdaging waarin je jezelf kunt ontwikkelen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied? Wil je werken in een inspirerende omgeving waar jij de ruimte krijgt jouw ambities te realiseren? Neem dan contact met mij op en we kijken samen naar jouw mogelijkheden!‘’

Open sollicitatie

Open sollicitaties worden uitsluitend in behandeling genomen, indien deze via deze button worden ingediend.

Open sollicitatie sturen