Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je maar dicht bij jezelf, je roots en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dichtbij kom je verder

Studenten

Wil je 'meedraaien' met de professionals in onze organisatie? Wij bieden je een stage aan, die je een scherp beeld geeft van het accountantsvak. Niet alleen hoe je kennis in de praktijk brengt, maar ook hoe je je persoonlijkheid 'aan het werk zet'. Hoe je je ambities laat spreken, je talenten inzet, continu probeert om zaken te doorgronden en optimaliseren. Je zult ervaren dat je daar bij acconavm alle ruimte voor krijgt. Ontwikkeling en ontplooiing zijn sleutelwoorden in onze manier van werken. Dat begint al bij een stage bij ons op kantoor.

acconavm heeft praktijkstages en afstudeerstages, beide met focus op:

  • Administraties voeren;
  • (Belastings)adviezen geven;
  • Jaarrekeningen samenstellen.

Elke stagiair krijgt een vaste begeleider.

Binnenkort afstuderen?
Je kunt zelfstandig wetenschappelijk onderzoek verrichten op een van onze vestigingen. Sommige praktische opdrachten kun je op locatie uitvoeren bij onze klanten.

Jouw collega's bij acconavm
Wil je weten hoe je toekomstige collega's werken bij acconavm ervaren? Kijk hier voor hun eigen verhaal.  

Meer weten
Onze recruiters zijn aanwezig op vrijwel alle studie- of carrièrebeurzen. Klik op onze roadshow om te zien wanneer ze bij je in de buurt zijn. Je kunt ook contact opnemen met onze recruitmentafdeling. Bel 0184-63 26 19.

Direct aanmelden voor een stage
Stuur een bericht via Contact. Vermeld dat je een stageplaats wilt en wat de gewenste periode voor de stage is. Als dat aansluit bij onze mogelijkheden, krijg je een uitnodiging voor een oriënterend gesprek.

acconavm op Facebook
Wil je meer weten over werken bij acconavm, kijk dan ook even naar onze Facebook pagina. Via onze Facebook pagina word je uitgebreid geïnformeerd over het werken bij acconavm. Klik hier om direct fan te worden van onze Facebook pagina.   

 


 

Top 5 Studenten vacatures

Stagiaire Marketing en Communicatie
Accountancy Samenstelpraktijk
Groningen