Academy

(Y)our job = always in progress

Opleiding en ontwikkeling

Vind jij het belangrijk om jezelf uit te dagen? Onze opleidingsmogelijkheden helpen je hierbij. Wij geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en om beter te worden in je vak. Dit geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals.

Opleidingsprogramma voor starters

Interne talentprogramma’s:

  • Met onze ‘on the job’ trainingen focussen we op jouw persoonlijke ontwikkeling, adviesvaardigheden en commerciële talenten zodat je jezelf kunt ontplooien binnen de organisatie.
  • Vervolgopleidingen: Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Financieel Recht, Financiële Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

Opleidingsprogramma voor professionals

  • Intensieve Masterclasses op de werkgebieden Accountancy AA, Accountancy RA, Belastingadvies, Agrarisch en MKB advies, Werkgeversservice, Juridisch advies en Management;
  • Voor managementfuncties is er via het Management Development Programma een uitgebreid cursuspakket op verschillende niveaus.
  • Vervolgopleidingen als Financieel Recht, Financiële Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

De accon avm academy

Sinds 2008 hebben wij een inhouse opleidingsinstituut: de accon avm academy. Wij organiseren verschillende masterclasses, webseminars en e-studies voor onze talenten. Dit doen we op een vestiging bij jou in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Ook bieden wij verschillende vaardigheidstrainingen aan, zoals advies- en communicatietrainingen. Er is ook een budget beschikbaar voor je eigen persoonlijke wensen op trainingsgebied. Zo blijf je jezelf altijd ontwikkelen, en help je de klant en ook jezelf om verder te groeien!

Voor studenten

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Ontdek dan de mogelijkheden om ‘mee te werken’ met professionals in onze organisatie. Bekijk onze studentenpagina voor meer informatie.