MAK Symposium Pro Memorie Groningen 3 december 2019

MAK Symposium Pro Memorie Groningen 3 december 2019

2019-11-18

2 min leestijd | Events

MAK Symposium

Dinsdag 3 december 2019 vindt het jaarlijkse MAK Symposium weer plaats: het evenement om kennis te maken met MKB accountantskantoren. Ook dit jaar is acconâ– avm weer van de partij!

Het symposium is van 14.00 tot 21.30 uur en zal bestaan uit een lezing, workshops, speeddates, een interactieve sessie en een afsluitend diner.

Dit jaar staat het thema 'Duurzaamheid in het MKB' centraal. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn niet alleen voor internationale en beursgenoteerde ondernemingen van belang. Omdat deze onderwerpen in een breder maatschappelijk kader worden geplaatst krijgen ook MKB-bedrijven hier steeds meer mee te maken. In het MKB ontstaat er een grote behoefte aan adviesdiensten op dit gebied. MKB-ondernemers verwachten van de accountant steeds meer dan alleen kennis op het gebied van administratie en controle, het samenstellen van jaarrekeningen of het afgeven van verklaringen.

De rol van de accountant is dus aan het veranderen. De vraag is, hoe gaan de accountantskantoren om met deze vernieuwde rol? Hoe blijven wij bij op het gebied van kennis en hoe halen we hier ons voordeel uit ten opzichte van concurrenten en grotere accountantsorganisaties?

Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan via deze link

Campusrecruiter Floor Sangers is aanwezig bij dit event. Heb je vragen? Neem dan contact op via 06-30284512.

Ontdek onze vacatures