YEBA

YEBA

2018-11-15

2 min leestijd | Events

Ga je met ons de strijd aan en duelleer je jezelf richting de top?

Pak het zwaard en scherm je richting een carrière bij accon avm.
Schermen is een eeuwenoude sport waarin twee mensen met elkaar het gevecht aangaan voor de winst. Het is een olympische sport en wordt op het hoogste niveau beoefend. Het is de bedoeling dat je gevechtstechnieken zichtbaar worden zonder dat je daarbij de tegenstander bezeerd. Net zoals het schermen behoort tot een olympische sport, zo behoort accon avm tot de top binnen accountancy.

Binnen accon avm staat jouw carrière centraal. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit je carrière te halen. Maar je bent zelf verantwoordelijk voor het grijpen van de kansen. Je zal zelf de strijd moeten aangaan en moeten vechten voor je plek. Om dat te bereiken krijg je optimale begeleiding en een persoonlijke “performance manager” die je helpt om je doelen te verwezenlijken.

Heb je altijd al binnen een accountancykantoor willen werken waar jouw carrière voorop staat en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf uit te dagen? Kom dan naar onze inhousedag waar we graag met je de strijd aangaan.

Deze inhousedag zal plaatsvinden op 20 november bij de MaasSILO in Rotterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 – 14.00 uur Start en bedrijfspresentatie
14.00 – 15.00 uur Workshop Stress vrij studeren
15.00 – 16.30 uur Schermen
16.30 uur Borrel

Pak je zwaard en ga met ons de strijd aan. Meld je aan via YEBA voor ons event in Rotterdam en wie weet zien we elkaar daar! Let op! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heb je vragen over de YEBA?

Neem dan contact op met Marijke Kloet. Zij is ook aanwezig op dit evenement. Haar mobiele nummer is 06-82 53 87 12.

Ontdek onze vacatures