Kantoor-essentials: dit vind je op elk kantoor van ons!

Kantoor-essentials: dit vind je op elk kantoor van ons!

2019-08-29

4 min leestijd | Nieuws

Met meer dan 45 kantoren in Nederland is accon■avm eigenlijk altijd dichtbij. We zijn in maar liefst 10 provincies gevestigd en helpen met +1000 medewerkers onze klanten verder. Alle panden zijn verschillend, maar deze kantoor-essentials vind je op élk kantoor van ons!

Vers fruit
We weten allemaal dat een gezond voedingspatroon belangrijk is voor een goede weerstand, het verhogen van je energie en daarmee indirect ook je productiviteit. Als werknemer wil je scherp zijn om jouw klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen en een werkgever wil je graag zo fit mogelijk op het werk zien verschijnen. Om dit te stimuleren voorziet accon■avm elk kantoor wekelijks van vers fruit.

En het is niet alleen goed voor je, het is vooral ook erg lekker. Verse bananen, mandarijnen, appels en meer. Heerlijk toch?

HP Surface Pro
Bijna alle medewerkers van accon■avm werken sinds kort op een gloednieuwe HP Surface Pro. Een tablet en computer in één. Deze gadget combineert het gemak van een tablet met het comfort en de prestaties van een laptop. Zo werk je met een touchscreen, maar is er ook een toetsenbord bij zodat je ‘m als een ‘gewone’ computer kunt gebruiken.

Onlangs gaf Tim Ranshuysen, Directeur Innovatie & Digitalisering, al aan dat hij het ‘’een fantastisch apparaat’’ vindt. Op dit moment zijn bijna alle oude werkstations vervangen. Is dit nog niet het geval? Dan staat het voor komend jaar op de planning!

Alvast wat meer weten over Technologie en accon■avm? Lees hier het interview met Tim.

Lekkere en eerlijke koffie
Natuurlijk, fruit op het werk is belangrijk. Maar vergeet koffie niet, want dit is misschien wel de motor van elke onderneming. Want wat is een bedrijf zonder koffie? Precies. Onlangs zijn alle kantoren van accon■avm verwend met nieuwe machines van Peeze koffie. Heerlijke koffie, mét een groen karakter. De koffie is biologisch, Fair Trade en klimaatneutraal gecertificeerd.

Zelf durven we het de lekkerste koffie van Nederland te noemen. Benieuwd? Bekijk snel één van onze vacatures en kom bij ons op de koffie!

Accon zomercadeau
Binnen de organisatie kregen we steeds vaker vragen over branded sportkleding. Collega’s van accon■avm doen daarnaast regelmatig mee aan sportevenementen. Denk hierbij aan hardloopwedstrijden, de Vierdaagse en evenementen voor het goede doel. Een combinatie waar we een antwoord op moesten hebben en dat gegeven hebben in de vorm van ons zomercadeau.

Elke medewerker van accon■avm mag een branded runningshirt, wielershirt of een soft shell jack uitzoeken. Helemaal in de eigen (huis)stijl, voorzien van logo’s en oranje accenten.

Benieuwd naar de kleding? Houd onze socials in de gaten!

Fijne werksfeer
Last, but not least: een prettige bedrijfscultuur. Het is een informeel bedrijf, maar accon■avm kenmerkt zich wel door een cultuur die resultaatgericht is. En daar is ook niets mis mee, vinden we. Zo hebben we korte lijntjes en staat de deur overal open.

In een interview met Accountant.nl gaf Monique van Lijssel, lid van de Raad van Bestuur, nog aan dat mensen de ondernemingswaarde bepalen. ‘’Onderzoek toont aan dat de écht motivator niet geld is, maar oprechte persoonlijke aandacht van het management voor de medewerkers, waardering van de direct leidinggevenden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Stuk voor stuk cultuuraspecten die niet kunnen worden afgedwongen in beleidsplannen maar die in praktijk moeten worden gebracht door onze collega’s met een voorbeeldfunctie binnen de organisatie.’’ Benieuwd naar het hele artikel? Lees het interview hier.

Natuurlijk, elk kantoor heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Weten welke? Bekijk de vacatures bij jou in de buurt en plan een afspraak!

Ontdek onze vacatures