Mooie ontwikkelingen in 2018 & kijk op het aankomende jaar

Mooie ontwikkelingen in 2018 & kijk op het aankomende jaar

2 min leestijd | Nieuws

Afgelopen jaar is voorbij gevlogen en hebben zich mooie ontwikkelingen voorgedaan. In het najaar van 2018 zijn we gestart met onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Heb jij deze al gezien?

Wij zijn erg trots op het resultaat! Naast onze arbeidsmarktcampagne hebben we voor diverse kantoren de teams mogen uitbreiden met nieuwe collega’s. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de leuke evenementen die afgelopen jaar op de planning stonden. Van karten tot abseilen van zes verdiepingen hoog. Als accountant binnen accon avm krijg je naast cijfermatige vraagstukken vooral te maken met uitdagende bedrijfsmatige vraagstukken. Een lastig probleem vergt soms een andere, vernieuwende en frisse aanpak en route. Als je niet gewoon via de trap naar beneden kunt, dan maar via de buitenzijde van het gebouw. Dat hebben wij binnen accon avm nogal letterlijk genomen.

Aankomend jaar
2019 gaat voor accon avm een belangrijk jaar worden. Om dit te kunnen realiseren zijn we nog op zoek naar nieuwe talenten. Mocht je interesse hebben, schroom dan niet om één van onze recruiters te benaderen. Vanuit accon avm wensen wij iedereen een fantastisch 2019!!!