Waarom je als Assistent Accountant bij Accon avm in Leerdam wilt werken!

Waarom je als Assistent Accountant bij Accon avm in Leerdam wilt werken!

2020-05-21

4 min leestijd | Nieuws

Je hebt een paar jaar werkervaring in de accountancy en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Stop dan niet met lezen, maar lees de inspirerende woorden van Cees Hoogendoorn, Directeur vestiging Leerdam, en laat je overtuigen.

We laten je het hele plaatje zien
"Bij de start van een nieuwe opdracht voor een klant schieten we als eerste een kick-off meeting in met het hele team. Niet alleen de adviseur of de manager buigt zich over het vraagstuk, maar ook de junior assistent accountant en assistent accountant worden vanaf dat eerste moment betrokken bij de opdracht. Zo krijg je te maken met het hele traject en word je geprikkeld om mee te denken bij onderdelen die misschien in eerste instantie niet bij je functie horen.”

Jij staat bij ons centraal
"Jij bent even belangrijk voor ons als onze klanten. Daarom beginnen we met luisteren naar jou. Want wat wil jij de komende jaren bereiken, waarom wil je dat bereiken en hoe gaan we ervoor zorgen dat je het ook écht bereikt? Niet door het schrijven van een POP-plan waar één keer per jaar naar wordt gekeken. Maar door op frequente basis met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. In Leerdam staat de deur altijd voor je open.”

We gaan voor je door het vuur
“Natuurlijk zijn de collega’s in Leerdam net zo divers als overal. Maar met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn we een relatief jong team waar collegialiteit en lol gaat hand in hand met hard werken en we de klant op een goede manier bedienen.

In Leerdam gaat de collegialiteit verder dan het normale. Zo hebben we teamuitjes, etentjes en doe-activiteiten met elkaar. Bijvoorbeeld bij het uitwerken van de eerste jaarstukken 2019 voor een klant wordt er spontaan getrakteerd op een saucijzenbroodje. Of als er appels over zijn van het wekelijkse fruit wordt er door Anneke of Kenneth een aantal cakes gebakken als versnapering. De zakelijke kant vergeten we niet, je krijgt als je bij ons komt werken een buddy en dat zou zomaar Henk kunnen zijn, die in zijn loopbaan al meer dan 60 collega’s heeft opgeleid.

Natuurlijk wordt er hard gewerkt, is het soms rennen en vliegen en is het heel soms zweten om de deadlines te halen. Maar door het hechte teamgevoel sta je er nooit alleen voor en gaan we voor elkaar door het vuur.”

Leer je eigen grenzen kennen
"Een van mijn lijfspreuken die iedereen hier op kantoor kan dromen is: zalig zijn zij die de grenzen van hun eigen kunnen kennen. Ik zal even uitleggen waarom: ik ben ervan overtuigd dat het goed is om verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie neer te leggen. Door mensen te prikkelen en uit te dagen, halen ze het beste in zichzelf naar boven. Maar dit heeft een grens. Ga lekker stoeien met het vraagstuk van de klant, maar wel zolang het comfortabel blijft. Kom je er niet uit? Dan staan we klaar om je te helpen. Dus ken je eigen grenzen en geef het aan als we je kunnen helpen.”

We hebben jou nodig om de beste te blijven!
“We hebben één missie in Leerdam en dat is de beste zijn en blijven. Hoe we dat doen? We laten functies in elkaar overvloeien en zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt bij een opdracht. Zo kan het zijn dat jij als assistent accountancy op papier niets te maken hebt met een business scan, maar we toch vragen of je meegaat naar de klant om te zien hoe zo’n business scan wordt uitgevoerd. Zo zorgen we ervoor dat collega’s geprikkeld blijven, er een open bedrijfscultuur ontstaat en mensen hun vak breder zien dan alleen het hokje waar ze zelf in werken. Hoe we de beste willen blijven? Daar hebben we jou voor nodig!”

Laat je niet misleiden door geografie
“Twijfel je over de locatie en de reistijd vanaf je huidige woonplaats? Laat je dan niet misleiden door geografie. We hebben collega’s uit Utrecht, Den Bosch, Boxmeer en zelfs uit Rotterdam. En toch kiezen ze ervoor om te werken in Leerdam.”

Meer weten over Cees Hoogendoorn en de locatie Leerdam? Lees dan ook deze blog!
Of solliciteer direct op een functie voor assistent accountant of belastingadviseur in Leerdam.

Ontdek onze vacatures