Bakkie doen met Carmen

Bakkie doen met Carmen

2020-03-03

3 min leestijd | Stories

Maak kennis met accon■avm collega’s

Sinds januari versterkt Carmen Rave het accon■avm kantoor in Lochem als Secretaresse. Ben je benieuwd naar haar eerste ervaringen bij accon■avm? In dit interview leer je Carmen kennen.

Wat deed je voordat je bij accon■avm aan de slag ging?
“Hiervoor werkte ik bij CCV, bekend van mobiele en vaste betaalautomaten. Daar heb ik verschillende leerinterventies ontwikkeld, denk bijvoorbeeld aan e-learning en klassikale trainingen. Ook coachte ik collega’s en begeleidde ik projecten, ik ondersteunde het management en was secretaresse van de ondernemingsraad. Dit laatste vond ik zo leuk dat ik mij alleen wilde richten op deze werkzaamheden.”

Hoe en wanneer ben je bij accon■avm terechtgekomen?
“Ik volg een opleiding tot directiesecretaresse, en was op zoek naar een baan binnen het secretariële vakgebied. De vacature bij accon■avm in Lochem stond open en dus solliciteerde ik ernaar. Inmiddels werk ik alweer bijna twee maanden bij accon■avm.”

Hoe werd je ontvangen door je collega’s?
“Heel erg leuk! De aanwezigheid van het hele team én de mooie bloemen zorgden ervoor dat ik me welkom voelde. Ik kreeg genoeg tijd om kennis te maken met het team en de werkzaamheden. Een bijkomend voordeel: het was 6 januari. Door iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen kwam ik nog sneller in contact met mijn nieuwe collega’s.

En doordat ik de quiz tijdens de nieuwjaarsbijeenkomsten mocht presenteren was mijn start bij accon■avm natuurlijk extra bijzonder!”

Wat spreekt je aan bij accon■avm?
“Bij accon■avm krijg je de ruimte om je persoonlijk én professioneel te ontwikkelen. Als je die kansen pakt, blijf je doen wat je leuk vindt en word je uitgedaagd. Ook vind ik het leuk om eens in een andere branche te werken. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden afwisselend. En ik mag meedoen met activiteiten, zoals het presenteren van de nieuwjaarsquiz!”

Wat zijn je ambities bij accon■avm?
“Eerst even landen. Ik ben net begonnen en vind het belangrijk om alle taken goed onder de knie te krijgen. Ik wil graag alle kneepjes van het vak leren. Dit doe ik door mijn collega’s te ondersteunen en mijn bijdrage te leveren aan de projecten bij accon■avm.”

Wat doe je na een dag hard werken?
“Studeren! Naast mijn werk bij accon■avm ben ik druk bezig met het afronden van mijn opleiding Directiesecretaresse. Maar ik zorg ook dat er tijd is voor ontspanning: een dagje shoppen of een bakkie doen met vrienden en familie, heerlijk!”

Laten we een bakkie doen
“Wil jij ontdekken of een functie bij accon■avm bij je past? Neem een kijkje bij onze vacatures. En laat je inspireren door de verhalen van andere collega’s.

Ontdek onze vacatures