De start van mijn nieuwe uitdaging!

De start van mijn nieuwe uitdaging!

2019-06-06

3 min leestijd | Stories

In mijn vorige column lazen jullie dat ik een nieuwe uitdaging aanga; ik ga een nieuw team opbouwen, aansturen en begeleiden. Op 11 maart rij ik met gezonde spanning naar kantoor Terneuzen, het nieuwe avontuur gaat beginnen! De eerste week staat in het teken van inzicht krijgen in de werkvoorraad, planningen doornemen, het kantoor organiseren en mijn eigen spullen een plekje geven.

De eerste prioriteit is het opbouwen van een team en het vinden van nieuwe mensen. Na een geslaagd evenement, imet onder andere een workshop schermen, in Goes hebben we nog 3 nieuwe collega’s aan ons team toe mogen voegen. Deze mensen zijn allen bereid om onderdeel uit te maken van de nieuwe uitdaging.

De weken zijn goed gevuld en de nodige extra uren worden gemaakt; naast het opbouwen van een nieuw team moeten natuurlijk ook de reguliere werkzaamheden uitgevoerd worden. Overuren horen bij dit beroep. Dat schrikt sommigen af maar dat ligt er maar net aan hoe je hier tegenaan kijkt; in het voorjaar stropen we de mauwen op en moeten we even flink gas geven. Na de piekperiodes is er ruimte voor rust en ontspanning, dit is meestal in de zomer en het najaar.

Naast de werkzaamheden op kantoor Terneuzen ben ik deze weken ook meermaals gedetacheerd bij één van onze klanten. Door onze expertise kunnen we de klant optimaal ondersteunen bij veel verschillende zaken. Zo helpen we onze klanten met financiële planning, het invoeren van de financiële administratie, uitwerken van diverse adviezen; eigenlijk alles wat binnen ons vakgebied aan de orde komt.

Terwijl ik, na een lange dag gedetacheerd te zijn geweest, terugrijd naar huis word ik gebeld door een collega. Goed nieuws, een collega van kantoor Terneuzen is vader geworden! Zijn dochtertje Ivy maakt het goed. Toch altijd mooi als er een nieuw klein wondertje geboren wordt. Met die warme gedachte aan dit kleine wonder proosten we op het weekend en sluiten we de week af. Lees de volgende keer hoe de maand april grote uitdagingen met zich meebrengt en waarom.

Ontdek onze vacatures