Bakkie doen met Danique

Bakkie doen met Danique

2020-02-11

3 min leestijd | Stories

Maak kennis met accon avm-collega’s

Danique Gruithuijzen werkt sinds 15 oktober 2019 als campusrecruiter (regio zuid) bij accon avm Rosmalen. Maak kennis met Danique.

Wat deed je voordat je bij accon avm aan de slag ging?
“In maart ben ik afgestudeerd aan Tilburg University in de richting Human Resource Studies. Tijdens mijn master begon ik als werkstudent HR Advies bij een ander accountantskantoor. Daarna heb ik tijdelijk een collega vervangen als Talent Acquisitie Specialist. Ik ben dus al een klein jaar werkzaam in deze branche.”

Hoe en wanneer ben je bij accon avm terechtgekomen?
“Halverwege september ben ik benaderd door Janine, toen campusrecruiter, met de vraag of ik interesse had in deze functie. Dat had ik zeker! Het was allemaal zo geregeld, want een maand later ben ik gestart.”

Hoe werd je ontvangen door je collega’s?
“Op mijn eerste dag had ik veel kennismakingsgesprekken, onder meer met het hr-team en de regiodirecteur. Leuk om op een informele manier kennis te maken! Omdat ik op verschillende locaties kom ontmoet ik nog steeds veel nieuwe collega’s. Het valt me op dat iedereen erg open en benaderbaar is.”

Wat spreekt je aan bij accon avm?
“accon avm is een grote en landelijke organisatie, maar de kantoren zijn kleinschalig en er hangt een informele en persoonlijke sfeer. Dit werkt erg prettig. Ook de focus op het verhogen van de medewerkerstevredenheid spreekt mij aan. Bij accon avm liggen veel mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen een huidige of nieuwe functie, zonder enige druk. Ieder op z’n eigen tempo.”

Wat zijn je ambities bij accon avm?
“Ik wil vooral veel leren van de mensen om mij heen en groeien in mijn huidige functie. Ook hoop ik erachter te komen welke richting ik precies op wil: recruitment of toch strategisch hr. Het zou mooi zijn als dat binnen accon avm kan.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“In mijn vrije tijd kom je mij tegen in de sportschool en de danszaal. Ook maak ik graag korte stedentripjes en verre reizen buiten Europa. In het weekend vind je mij regelmatig op een festival, het terras of in de kroeg.”

Laten we een bakkie doen
“Wil jij ontdekken of een functie bij accon avm bij je past? Of wil je meer weten over mijn werk als campusrecruiter? Leuk! Je kunt me bereiken via 06 23 60 73 44 of d.gruithuijzen@acconavm.nl.”

Ontdek onze vacatures