Maak kennis met Jessica Jansen: accountmanager, moeder én student (en chocoladeliefhebber)!

Maak kennis met Jessica Jansen: accountmanager, moeder én student (en chocoladeliefhebber)!

3 min leestijd | Stories

Januari 2019, een nieuw jaar, nieuwe kansen. Terwijl ik in de auto zit naar het werk met dit uitzicht voel ik me ontzettend gelukkig. Na een heerlijke vakantie ben ik weer helemaal opgeladen om vol energie de nieuwe uitdagingen van 2019 tegemoet te gaan!

Ik ben Jessica Jansen, 4 dagen per week ben ik Accountmanager bij accon avm. Getrouwd en moeder van twee ondeugende jongens. Studerend voor AA-accountant en daarnaast ga ik graag een hapje en drankje doen met vrienden en vriendinnen. De komende tijd geef ik jullie een kijkje in mijn leven als Accountmanager bij accon avm.

Chocolate is always a good idea
Het is de tweede week van januari, in deze periode ben ik veel op weg naar prospects en bestaande klanten. Zo ook vandaag, ik ben onderweg naar het pittoreske Sluis naar een mogelijk nieuwe klant. Zodra ik binnenstap bij de onderneming weet ik gelijk dat dit een van mijn favoriete klanten gaat worden: de chocola straalt me tegemoet…. In alle kleuren, soorten en maten.

De kennismaking verloopt soepel er is duidelijk een klik tussen mij en de eigenaresse. Als junior zul je gedurende je loopbaan leren hoe je prospect benadert, wat belangrijke vragen zijn en waar je op kunt letten bij een kennismaking met nieuwe klant. Onder het genot van een bakje koffie laat de eigenaresse mij de diverse heerlijke producten proeven. Jullie begrijpen dat ik na een uurtje met een erg vrolijk gevoel deze mogelijk nieuwe klant gedag zeg en met een smile terugrijd naar kantoor. (wat chocola met een mens kan doen😉)

Een mooi begin
Terug op kantoor ga ik direct aan de slag met de offerte. Ondertussen krijg ik een berichtje binnen…. “Super bedankt voor de fijne kennismaking, ik had direct het gevoel dat ik bij jou terecht kan met al mijn vragen. Dit geeft mij als startende ondernemer een heel fijn gevoel. Ik kijk ernaar uit om in 2019 samen te werken. Nog een fijne dag vandaag.”

Vanmorgen had ik al het gevoel dat het een mooie dag ging worden, maar na dit berichtje kan mijn dag niet meer stuk.

Met een grote glimlach is 2019 dan nu echt begonnen!