Werken bij Accon avm in Zeeland: fijne werksfeer staat voorop

Werken bij Accon avm in Zeeland: fijne werksfeer staat voorop

2021-07-05

3 min leestijd | Stories

Door: Michiel Roest, Manager Accountancy

Benieuwd hoe het is om te werken bij accon■avm in Zeeland? In deze blog vertel ik je meer over de werksfeer, onze klanten en de manier waarop we met elkaar samenwerken. Ben je daarna enthousiast? Dan nodig ik je graag uit om eens kennis te maken op een van onze Zeeuwse kantoren.

Over mij
Eerst even wat meer over mijzelf. Ik ben geboren en getogen in Breskens, en de Zeeuwse klei heb ik nooit onder mijn voeten verlaten. Sinds 2002 werk ik bij accon■avm, eerst op het kantoor in Terneuzen, daarna in Oostburg. Ik begon als assistent-accountant en groeide door tot Accountant Administratieconsulent in de functie van Manager Accountancy.

Ik ben verantwoordelijk voor mkb-klanten van het kantoor in Oostburg en Terneuzen, en ik werk dan ook veel samen met collega’s in Terneuzen. Er zijn maar liefst vijf accon■avm kantoren in Zeeland, dus grote kans dat je een locatie dicht bij huis vindt.

Zeeuwse ondernemers
We werken voor uiteenlopende klanten in zowel het mkb als de agrosector. Zo ondersteun ik met mijn collega’s bouwbedrijven, fietsenwinkels, bakkers, recreatiebedrijven en horecazaken. Mijn collega’s van de agropraktijk ondersteunen weer tal van agrarische bedrijven, groot en klein. Je proeft hier echt de Zeeuwse ondernemersmentaliteit: lekker met beide benen op de grond.

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
Als manager geef ik leiding aan zeven à acht collega’s, zowel jonge talenten als ervaren vakmensen. Kom je in mijn team, dan krijg je snel veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Als ik zie dat je ervoor wil gaan, dan krijg je daar alle ruimte voor.

Collega’s vinden dat over het algemeen erg fijn, want zo leren ze het vak snel en komen ze eerder aan tafel bij klanten. Ik ben niet iemand die continu over je schouder meekijkt. Vertrouwen geven is belangrijk voor een open werkcultuur, vind ik. Als je vertrouwen geeft, dan krijg je dat ook terug.

Open communiceren
Wat ook kenmerkend is aan de sfeer hier, is dat we oog hebben voor elkaar. En dan heb ik het niet alleen over zaken als werkdruk, maar ook of je lekker in je vel zit. We communiceren graag open met elkaar. En zo steek ik zelf ook in elkaar. Een klant omschreef mij ooit als “zakelijk, maar op een heel menselijke manier”.

Kom je ons team versterken?
Voel jij je thuis in een informele werkomgeving, waar je veel vrijheid en snel verantwoordelijkheden krijgt? Dan verwelkom ik je graag als nieuwe collega. We zijn onder meer op zoek naar (gevorderde) Assistenten Accountancy in de regio Zeeland. Kijk bij de vacatures voor carrièrekansen bij jou in de buurt. En kom eens langs om de sfeer te proeven.

Ontdek onze vacatures