The Serious Stuff

The Serious Stuff

Veelgestelde vragen

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen bestuderen we deze zorgvuldig. Binnen 7 werkdagen laten we je weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vooral bedoeld om te kijken of de functie aansluit op jouw werkervaring en of er een persoonlijke match is. 

Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek met een toekomstig collega uit hetzelfde vakgebied. Is dit gesprek beide partijen goed bevallen? Dan hoor je zo snel mogelijk of we je een contract aanbieden.

Op onze contactpagina zie je welke vestiging van accon avm bij jou in de buurt is. Wij hebben ruim 45 vestigingen door het hele land dus ver hoef je nooit te reizen. 

Jouw persoonsgegevens bewaren we gedurende het hele sollicitatieproces. Dat doen we natuurlijk heel zorgvuldig: in een afgeschermde database die alleen toegankelijk is voor de medewerkers die direct bij je sollicitatie betrokken zijn. Ná je sollicitatie bewaren we jouw gegevens in dezelfde, afgeschermde database.

Ja, dat kan. Je kunt zelfstandig wetenschappelijk onderzoek verrichten bij één van onze vestigingen. Heb je bepaalde praktische opdrachten? Dan bieden wij de mogelijkheid om opdrachten op locatie uit te voeren bij onze klanten. 

Een overzicht van alle vacatures vind je hier. De vacatures zijn onderverdeeld naar plaatsingsdatum, vakgebied, vestiging en functieniveau zodat je makkelijk en snel relevante vacatures kunt bekijken.

Met vragen over een vacature kun je altijd terecht bij één van onze ervaren recruiters. Daarnaast vermelden we in elke vacatureplaatsing de contactgegevens van de vacaturehouder of recruiter. Neem gerust contact op, we spreken je graag!

Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen. Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Hier kun je meer informatie vinden over jouw ontwikkelingsmogelijkheden bij ons.

Wij hebben op dit 45 vestigingen door het hele land dus ver hoef je nooit te reizen. Hoe je er het snelst komt, kun je op onze contactpagina vinden.

accon avm is altijd actief bezig met initiatieven om nieuwe collega's te leren kennen. Hoe groter de betrokkenheid, hoe nauwer de samenwerking en hoe beter de resultaten. Dat sluit naadloos aan op onze visie: dichtbij kom je verder. De events die wij organiseren zijn de eerste stap om (ex)studenten, professionals uit onze branche en managers uit het bedrijfsleven te leren kennen.

Wil je meer weten over werken bij accon avm, kijk dan ook even naar onze Facebook pagina. Via onze Facebook pagina word je uitgebreid geïnformeerd over het werken bij accon avm.

Wil je meedraaien met de professionals in onze organisatie? Wij bieden je een stage aan die je een scherp beeld geeft van het accountantsvak. Niet alleen hoe je kennis in de praktijk brengt, maar ook hoe je je persoonlijkheid aan het werk zet. We leren je je ambities te laten spreken, je talenten in te zetten en leren je continu zaken te doorgronden en optimaliseren. 

Staat jouw ideale baan er niet tussen maar wil je wel bij ons werken? We ontvangen graag jouw open sollicitatie. Deze kan je via deze pagina insturen. 

 

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen bestuderen we deze zorgvuldig. Binnen 7 werkdagen ontvang je een terugkoppeling van een van onze recruiters. Dit betekent een uitnodiging voor een gesprek of het doornemen van je wensen en mogelijkheden voor vacatures in een regio of een afwijzing wanneer je (nog) niet voldoet aan de functie- en/of organisatievereisten. Mocht je vragen hebben over je open solliciatie, neem dan contact op met één van onze recruiters.

Aandacht voor jouw toekomst

 

Jouw ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarom krijg je tijdens je hele loopbaan binnen accon avm een persoonlijke coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt.

 
Ontdek de academy