Young Talent
Marijke Kloet-Sonneveld, Recruiter

YOUR AMBITION Bij ons is elke functie een doorgroeifunctie

Marijke Kloet-Sonneveld, Recruiter

(Y)OUR WORK Ontwikkel succesvol je specialisme(s)

Ontdek onze vacatures

Ontdek onze vacatures

Sander van Nieuwenhuijzen, Belastingadviseur

“Omdat ik werkervaring heb in internationale praktijken, maak ik nu deel uit van het Adviesteam Internationaal. Ik merk echt dat ik hier van meerwaarde ben.’’

Marco Tromp, Senior Specialist Belastingadvies

“Ik kwam terug voor de 'we doen het samen'-mentaliteit.’’

Lindsay Jongen, Assistent Controlepraktijk

“Elke organisatie roept natuurlijk dat werk-privébalans belangrijk is, maar accon■avm maakt dit ook waar.’’

Vakgebieden

Wij zijn accon avm

Wij vinden optimale work life balance belangrijk. Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom krijg je echt de ruimte om goed werk te kunnen doen en helpen we je met onze accon avm en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We willen dat je goed in je vel zit, daarom heeft een goede werk-privé-balans absolute prioriteit.

Hoewel wij een landelijke en grote organisatie zijn, zul je dit op de werkvloer anders ervaren. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, zowel naar onze talenten als richting onze klanten.

Bekijk alle vacatures

Onze voordelen

accon avm academy

Haal alles uit jezelf met onze opleidingen en cursussen. Doorgroeien en verder ontwikkelen zover jij wil. Jouw ambitie legt de lat, wij helpen je deze bereiken. Het kan via de accon avm academy.

Werken met plezier

Flexibele werktijden, een gezellige en informele sfeer, veel teamactiviteiten, korte lijnen, dicht bij je klant en geen strakke hiërarchie. Dat is werken bij accon avm.

Persoonlijke coach

Die jou helpt om alles uit je talent te halen. Als klankbord, ervaringsdeskundige en sparringpartner zorgt jouw coach er samen met jou voor dat je jouw doelen behaalt!